به مناسبت روز جهانی آسمانخراش، Dezeen چهارده آسمانخراش فوقالعاده را گردآوری کرده است که قرار است در شهرهای سرتاسر جهان ساخته شوند، از جمله یک جفت برج پیچ در پیچ در استرالیا و ساختمانهایی که برای تبدیل شدن به بلندترین قاره آفریقا میجنگند.
برای برخی چراغ الهام بخش پیشرفت و برای برخی دیگر نماد نابرابری های اقتصادی، آسمان خراش های گردنی همچنان تخیل عمومی را تسخیر می کنند. اکثریت قریب به اتفاق ساختمانهای بلند در دو دهه گذشته ساخته شدهاند و این روند هیچ نشانهای از کاهش سرعت را نشان نمیدهد، زیرا شهرهای سراسر جهان هر چه بیشتر ساخته میشوند. آسمان خراش های فوق بلند که ساختمان هایی با ارتفاع بیش از ۳۰۰ متر هستند، به طور فزاینده ای در شهرهای ما ظاهر می شوند.
Dezeen اخیراً ۱۱ آسمانخراش فوقالعاده را که تأثیر زیادی در ۱۰ سال گذشته داشتهاند را برجسته کرده است و شش آسمانخراش را که قرار است به خطوط آسمان شهرهای آمریکای شمالی بپیوندند، بررسی کرده است.
در زیر ۱۴ آسمان خراش در سرتاسر جهان که هر کدام در شهر متفاوتی ساخته می شوند را مشاهده می کنید:
- Merdeka 118
Merdeka 118، کوالالامپور، مالزی، توسط Fender Katsalidis
Merdeka 118 در اواخر سال گذشته عنوان دومین ساختمان بلند جهان را از برج شانگهای گرفت، زمانی که در ارتفاع ۶۷۸٫۹ متری به پایان رسید و انتظار میرود تا پایان سال ۲۰۲۲ تکمیل شود. این ساختمان ۱۱۸ طبقه که توسط استودیوی استرالیایی Fender Katsalidis طراحی شده است، دارای نمای ظاهری متشکل از صفحات شیشه ای مثلثی است که از الگوهای موجود در هنر و صنایع دستی مالزی الگوبرداری شده است.
Waldorf Astoria Miami، میامی، ایالات متحده آمریکا، توسط Sieger Suarez Architects و Carlos Ott
هدف هتل والدورف آستوریا تبدیل شدن به اولین آسمانخراش میامی با ارتفاع ۳۱۹٫۷ متر با تاریخ اتمام برنامهریزی شده در سال ۲۰۲۶ است. Sieger Suarez Architects با معمار اورواگیوایی کارلوس اوت برای تولید این طرح که به عنوان مجموعه ای از جعبه های شیشه ای انباشته شناخته می شود، همکاری کرد.
۴٫District tower
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.